GALLERIES

    Vlog #1 – Lezing Modefotografie

    NL • Al een hele tijd liep ik met het idee rond om wat meer te doen met video. En dan voornamelijk met een insteek zoals een vlog. Met mijn nieuwe stagiaire Nienke hadden we hier regelmatig over en besloten we om er nu echt voor te gaan! Zie hier, mijn eerste vlog!

    Het is nog even wennen om tegen een camera te praten, maar ik denk dat dit wel gaat wennen. De eerste vlog gaat over mijn lezing modefotografie die ik gaf bij Kamera Express op 2 juli in Barendrecht. Het was ook mijn eerste lezing en ik had er erg veel tijd in gestoken. Het was de bedoeling dat de lezing 1,5 tot 2 uur zou duren, maar ik heb er bijna 2,5 uur over gedaan! Er waren tussendoor redelijk wat vragen van het publiek en ik had heel veel voorbereid. Gelukkig waren de reacties achteraf ook positief en ik vond het super leuk dat een aantal mensen uit het publiek nog even een praatje kwamen maken! Ik zou dit zeker vaker willen doen. En dan vooral als een workshop, zodat de mensen ook zelf kunnen fotograferen en dat ik niet alleen maar sta te praten. Een paar dagen voor de lezing deed ik een light shapers test in mijn studio. Ik wilde namelijk deze resultaten bespreken tijdens de lezing.

    De volgende vlog waar ik nu mee bezig ben gaat over begin juli, waar ik twee shoots deed in de regen en mijn portretserie ging bekijken bij de expositie in het World Fashion Centre in Amsterdam! Vergeet je dus niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

     ♥

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    Liselotte Fleur
    ×
    08/07/2016

    READ COMMENTS -

    0 COMMENTS

    LEAVE A COMMENT