GALLERIES

    Review – Tamron 24-70mm SP F/2.8 G2

    NL • Ik deed weer een leuke lens review voor Kamera Express, dit keer over een brandpuntafstand die ik ook vaak gebruik voor mijn modeshoots, de 24-70mm. Zelf heb ik de Canon 24-70mm f/2.8 II al een aantal jaartjes, maar deze nieuwe Tamron 24-70mm f/2.8 G2 is een zeer goed alternatief wanneer je de Canon of Nikon variant te duur vindt maar toch wilt gaan voor goede kwaliteit!

    Het waaide die dag in augustus enorm dus mijn haar zit vreselijk, maar ach :)

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    Liselotte Fleur
    ×
    29/11/2017

    READ COMMENTS -

    0 COMMENTS

    LEAVE A COMMENT

    Learn Everything About Fashion Photography
    Learn how to build a successful photography business with easy photography tips, fun DIY projects and be the first discover more about my book and workshops!
    We respect your privacy.