Shoots Voor Modellen

thefashioncamera

LISELOTTE FLEUR X ROMINA MAZZITELLI

Naast het vastleggen van fashion editorials, fotografeer ik ook graag mooie portretten van modellen (oftewel: ‘test shoot’; het model kan deze foto’s goed gebruiken voor haar portfolio). Voor de beste resultaten werk ik samen met de getalenteerde visagist Romina Mazzitelli, zij heeft haar opleiding gevolgd aan de House of Orange Make-up School en haar passie is het mooi maken van modellen op een natuurlijke manier. De shoot vindt plaats in mijn studio in het centrum van Rotterdam.

Om het overzichtelijk te houden hebben we 6 pakketten samengesteld, zo is er voor iedereen een gepaste portfolio shoot!
Alle shoots zijn inclusief visagie. Aanmelden is alleen mogelijk voor modellen. Ben je geen model maar wil je wel mooie foto’s, ook dat is mogelijk: Klik hier!

Modellenbureau
Ook als een modellenbureau is het mogelijk om bij mij een portfolio dag te organiseren. Ik kan namelijk een aantal modellen per dag fotograferen van jouw agentschap zodat de new faces aan hun portfolio kunnen werken en tips krijgen over het poseren. Ook voor ervaren modellen is een sterk portret  een goede toevoeging en zorgt voor een boost voor hun boek. Romina Mazzitelli zorgt voor de natuurlijke haar- en make-uplooks zodat de modellen er op hun best, maar toch natuurlijk, uit zien.

Portfolio dag
Ik zal samen met visagist Romina diverse portfolio dagen organiseren waarbij ik een aantal modellen op 1 dag zal vastleggen. Modellen van diverse bureau’s, maar ook modellen zonder bureau zijn welkom.

Shoot voor jou alleen
Liever een shoot voor jou alleen? Ook dat is mogelijk! Neem contact op om het aantal foto’s en looks te bespreken en ik stuur je een prijsopgave door. Na goedkeuring kiezen we een datum en tijdstip en kan de shoot beginnen.

Meer weten?
Vul het aanmeldingsformulier vrijblijvend in of mail naar info@liselottefleur.com

thefashioncamera

Klik hier voor meer voorbeelden van ons werk!
witregel

line

pp

STUDIO SHOOT – 1. BASIC | € op aanvraag
Een professionele fotoshoot van ongeveer 1 uur in de studio met als resultaat 4 bewerkte foto’s naar keuze. Je beslist zelf of je zwart-wit of kleur foto’s wilt maken! Deze worden digitaal naar je opgestuurd zodat je ze direct kan gebruiken in je portfolio. Deze shoot is inclusief visagie waarbij gekeken wordt naar jouw mooiste eigenschappen, deze worden aangezet met make-up waarbij we streven naar een mooi en natuurlijk resultaat. Ook je haar wordt mooi gedaan. Je verzorgt zelf je kledingsets, neem diverse opties mee zodat we samen kunnen kijken wat het beste overkomt op de foto. Alles is uiteraard in overleg met jou!

Inclusief:
– 1 make-up look
– 1 haar look
– 2 kleding sets
– 1 uur in de studio
– 4 bewerkte foto’s naar keuze

line

STUDIO SHOOT – 2. PREMIUM | € op aanvraag
Een professionele fotoshoot van ongeveer 2 uur in de studio met als resultaat 6 bewerkte foto’s naar keuze. Je beslist zelf of je zwart-wit of kleur foto’s wilt maken! Deze worden digitaal naar je opgestuurd zodat je ze direct kan gebruiken in je portfolio. Deze shoot is inclusief visagie waarbij gekeken wordt naar jouw mooiste eigenschappen, deze worden aangezet met make-up waarbij we streven naar een mooi en natuurlijk resultaat. Ook je haar wordt mooi gedaan. Je verzorgt zelf je kledingsets, neem diverse opties mee zodat we samen kunnen kijken wat het beste overkomt op de foto. Alles is uiteraard in overleg met jou!

Inclusief:
– 2 make-up looks
– 2 haar looks
– 3 kleding sets
– 2 uur in de studio
– 6 bewerkte foto’s naar keuze

line

STUDIO SHOOT – 3. LUXE | € op aanvraag
Een professionele fotoshoot van ongeveer 3 uur in de studio met als resultaat maar liefst 8 bewerkte foto’s naar keuze. Je beslist zelf of je zwart-wit of kleur foto’s wilt maken! Deze worden digitaal naar je opgestuurd zodat je ze direct kan gebruiken in je portfolio. Deze shoot is inclusief visagie waarbij gekeken wordt naar jouw mooiste eigenschappen, deze worden aangezet met make-up waarbij we streven naar een mooi en natuurlijk resultaat. Ook je haar wordt mooi gedaan. Je verzorgt zelf je kledingsets, neem diverse opties mee zodat we samen kunnen kijken wat het beste overkomt op de foto. Alles is uiteraard in overleg met jou!

Inclusief:
– 3 make-up looks
– 3 haar looks
– Aantal kleding sets naar keuze
– 3 uur in de studio
– 8 bewerkte foto’s naar keuze

line

STUDIO SHOOT – 4. OP MAAT
Voldoen de bovenstaande pakketen niet aan jouw eisen? Geen probleem! We bieden ook shoots aan op maat. Kies zelf het aantal haar- en make-uplooks en kledingsets. De tijdsduur en prijs worden aan jou eisen aangepast.

line

STUDIO SHOOT – 5. MODELLENBUREAU | prijs op aanvraag
Een professionele fotoshoot inclusief visagie voor maximaal 6 modellen van jouw modellenbureau! De studio wordt een dag lang geboekt voor jouw modellen. Er zijn twee mogelijkheden.

Optie 1: 6 modellen waarbij we een uur lang de tijd hebben per model voor een natuurlijke haar- en make-uplook inclusief het fotograferen. Modellen nemen zelf kledingsets mee of we huren een stylist in.

Optie 2: Minder dan 6 modellen waardoor we meer tijd per model beschikbaar hebben voor diverse haar- en make-up looks en meer foto’s kunnen maken. Modellen nemen zelf kledingsets mee of we huren een stylist in.

Inclusief:
– Haar- en make-up looks en kledingsets hangt af van het aantal modellen
– Studio is de gehele dag (8 uur) afgehuurd voor jouw modellenbureau
– 4 bewerkte foto’s per model

line

STUDIO SHOOT – 6. CASTINGBUREAU | prijs op aanvraag
Een professionele fotoshoot inclusief visagie voor maximaal 6 modellen van jouw castingbureau! De studio wordt een dag lang geboekt voor jouw modellen. Er zijn twee mogelijkheden.

Optie 1: 6 modellen waarbij we een uur lang de tijd hebben per model voor een natuurlijke haar- en make-uplook inclusief het fotograferen. Modellen nemen zelf kledingsets mee of we huren een stylist in.

Optie 2: Minder dan 6 modellen waardoor we meer tijd per model beschikbaar hebben voor diverse haar- en make-up looks en meer foto’s kunnen maken. Modellen nemen zelf kledingsets mee of we huren een stylist in.

Inclusief:
– Haar- en make-up looks en kledingsets hangt af van het aantal modellen
– Studio is de gehele dag (8 uur) afgehuurd voor jouw castingbureau
– 4 bewerkte foto’s per model

line

inf

– 15 Minuten van te voren aanwezig zijn.
– Zelf kleding sets mee nemen, neem altijd extra mee zodat we genoeg keuze hebben.
– Inclusief koffie, thee en water.
– Zorg voor schone nagels, huidkleurig ondergoed en draag geen strakke kleding bij aankomst om striemen in je huid te voorkomen.
– Prijzen zijn inclusief btw.
witregel

st


Investeer in je portfolio!witregel

Aanmeldingsformulier voor modellen
Dit gaat om een fotoshoot in mijn studio in Rotterdam zoals hierboven beschreven. Door dit formulier in te vullen neem ik contact met je op en stuur ik je verdere informatie en het bedrag door. Wanneer jij akkoord gaat plannen we shoot in.
Alleen invullen wanneer gekozen is voor optie 5 of 6.
Exacte datum is in overleg.