GALLERIES

    My Own Studio! Before & After

    Fotostudio Rotterdam

    NL • Eind januari kreeg ik de sleutel van mijn eigen werkruimte die ik heb omgebouwd tot een fotostudio. Daarnaast is het voor mij een fijne plek waar ik rustig foto’s kan bewerken, meetings kan houden en diverse shoots kan organiseren. Nog geen 2 weken later kan ik al zeggen dat het heel goed bevalt en ik ben super trots op dit plekje. Het is zo fijn om niet alleen maar thuis te hoeven werken. Ik had daar namelijk geen goede werkplek. De ligging in het centrum van Rotterdam is ideaal. Twee minuten lopen vanaf de metrohalte Leuvehaven, vlakbij de Erasmusbrug en het uitzicht vanuit de grote ramen is heel tof. Er is daar namelijk een breed zicht op oude Rotterdamse panden, de Euromast en het centrum. Veel daglicht en geen inkijk gelukkig!

    Het is nog niet 100% klaar. Over twee weken worden de witte gordijnen geleverd, daar kijk ik nog erg naar uit. En zaterdag ga ik de houten vloer onder het studio gedeelte mooi leggen. Dan is het echt af! Afgelopen week heb ik al diverse meetings gehad en iedereen reageert heel positief. Ook de andere ondernemers in het pand. Het liefst had ik er natuurlijk een mooie vloer in willen leggen en wat dingen aan willen passen, maar aangezien het tijdelijke huur is vind ik het zonde om hier in te investeren. Ik heb dan ook gekozen voor een groot opvallend kleed en de houten vloer onder het studio gedeelte die ik ook ga gebruiken als ondergrond voor de shoots. Voor mij zaten er in dit lokaal gamers (het is namelijk een oude school uit 1882 die al een tijd leeg staat en momenteel gehuurd wordt door creatieve ondernemers), zij hebben het enorme schoolbord en het lelijke keukentje er uit gehaald waar ik erg blij mee ben. Vervolgens hebben zij overal stopcontacten opgehangen, ideaal en perfect voor een fotostudio! Ook is er wifi aanwezig.

    Aanstaande maandag word ik gekeurd door het SBB met een officieel gesprek om een erkend leerbedrijf te worden en ik hoop dat de uitslag positief gaat zijn! Ik heb al een sollicitatiegesprek gehad met een fotografie studente en ik kijk er naar uit om haar veel te leren over fotografie en alles wat daarbij komt kijken. Dat zou een mooie volgende stap zijn.

    Daarnaast ben ik ook met visagist Romina Mazzitelli druk bezig om portfolio shoots te organiseren voor modellen waarbij we diverse pakketen gaan aanbieden. Hier komt binnenkort meer informatie over. Ook is de studio nu open voor familieportretten, social media portrettenshoots voor bloggers en nog veel meer. Hopelijk tot snel!

    before

    and after….

    thefashioncamera-14

    Het keukentje met koffie, thee en een koelkastje. De kraan (en wc) zijn beneden in het pand.

    thefashioncamera-12 thefashioncamera-8 thefashioncamera-9

    Lange tafel met spiegel en een hoge en lage stoel voor haar en make-up. Ook zou dit dan het bureau worden voor de stagiaire, naast de spiegel of we plakken de spiegel even af.

    thefashioncamera-6thefashioncamera-4

    Mijn werkplek.

    thefashioncamera-7

    Een mand vol fashion magazines staat naast de bank.

    thefashioncamera-5thefashioncamera-13

    De kapstok, het hoekje voor de styling en de overige achtergrond rollen. Over een tijdje zal ik deze uitbreiden. Ik kan er namelijk 12 kwijt in dit ophangsysteem. Ook zijn er genoeg stopcontacten voor een stoommachine of strijkijzer.

    thefashioncamera-11

    Het studio gedeelte, de 3 basis achtergrondrollen hangen al aan de muur. Donkergrijs, gebroken wit/beige en wit.

    thefashioncamera-3

    De vloer op de foto hierboven was nog goed gelegd, op de foto hieronder wel.

    _MG_7976

    Een fijne laptoptafel zodat de klant tijdens shoots direct de resultaten kan bekijken.

    thefashioncamera-2 thefashioncamera-1

    Het uitzicht. Ik zit op de derde verdieping.

    thefashioncamera-15the fashion camera the fashion camera

    lfstudiokaart

    Ben heel benieuwd wat jullie er van vinden!

    Klik hier voor meer informatie of om een shoot te boeken.

    aanmeld--Welke shoot past het beste bij jou? Klik op titel voor meer informatie:
    ↠ Portret shoots voor families, koppels, social media, etc. ↞
    ↠ Fotoshoots voor bloggers ↞
    ↠ Portfolio shoots voor modellen ↞

     

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    Liselotte Fleur
    ×
    12/02/2016

    READ COMMENTS -

    10 COMMENTS

    Wauw, wat is het mooi geworden! Als ik dit zie wil ik mijn studio en kantoor ook meteen wat knusser inrichten. :)

    Liselotte Fleur · The Fashion Camera

    Wauw dankjewel allemaal!

    ‘t Ziet er prachtig uit. Heel veel zakelijk succes gewenst. xx

    Superrrrrrr leuk ! Ik kom snel keertje buurten! Heel veel succes !

    Wauw, wat een prachtige plek! Heel erg mooi ingericht

    Het is heel mooi geworden Liselotte! #Girlboss ;)

    Wat een prachtige werkplek heb je gecreëerd, zeg! Het ziet er echt heel mooi en gezellig uit!

    Heel gaaf, ziet er echt heel goed uit!

    karin brakkee

    Wat ziet het er geweldig uit! Vind het super voor je.

    Wauw Liselotte. Het Ziet er echt heel leuk uit! En dat in twee weken. Echt netjes gedaan!

    x
    http://www.thecherryfactor.com

    LEAVE A COMMENT