Workshops

Nieuws over nieuwe workshops of lezing volgen binnenkort!

lijn

ARCHIEF – LEZINGEN EN WORKSHOPS

lf1Lezing ‘Stijl’ door Liselotte Fleur

Waar? Kamera Express – Superstore Rotterdam
Wanneer? Zaterdag 12 november
Tijd? 11.00 – 12.30 uur
Gratis toegang!

Olympus nodigt u uit voor een inspirerende sessie met fotografe Liselotte Fleur met het thema Stijl! Na deze lezing kunt u gelijk de opgedane inspiratie, tips en tricks toepassen voor uw deelname aan de Fotowedstrijd My Style waarbij u onder andere een Olympus E-PL8 kunt winnen via Kamera Express.

lezing_liselottefleur_12november-7De onderwerpen die ik behandel zijn basis fotografie (apparatuur, instellingen, compositie, belichting), en ik geef diverse tips voor mode-, portret-, reis-, en Instagram fotografie!

VOOR WIE?
Deze lezing is geschikt voor de beginnende fotograaf, voor bloggers en voor de eigenaren van de Olympus PEN die meer uit hun camera willen halen!

—–

The Fashion Camera

Op zaterdag 2 juli 2016 geeft Liselotte Fleur een kijkje achter de schermen in haar leven als modefotograaf tijdens de lezing modefotografie in Kamera Express Superstore Barendrecht. In 2013 studeerde Liselotte af aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Liselotte haalt vooral inspiratie uit de unieke schoonheid van mensen, onverwachte momenten en daglicht.
lezing
Dankzij de lange reis die zij maakte naar Los Angeles en een deel van haar studie in Milaan te hebben gevolgd, heeft Liselotte uit deze modesteden nog meer inspiratie gehaald voor haar werk. Dankzij haar creatieve en commerciele manier van fotografen is haar werk in o.a. de ELLE en de Italiaanse Glamour verschenen en heeft zij haar naam in de modewereld gevestigd.

Tijdens de lezing modefotografie zal Liselotte haar eigen kennis en ervaringen delen over hoe je zelf kunt beginnen als startend modefotograaf en zal zij het hebben over hoe ook jij je naam op de kaart kunt zetten. Ook zal er live een model met visagist aanwezig zijn en zal zijn laten zien hoe zij o.a. te werk gaat met licht en een diversiteit aan stijlen.

Wat wordt er besproken?
– Apparatuur voor de modefotograaf
– Camera instellingen
– Locatie vs. studio (daglicht en kunstlicht)
– How to: Model aansturen!
– Werken in opdracht
– Ontdek je Unique Selling Point
– Marketing en branding
– Het gebruik van Social Media
– Portfolio en website
– Selectie maken en bewerken
– Heel veel tips en ruimte voor vragen!

lezingWanneer: Zaterdag 2 juli 2016 van (09:30 – 11:30 uur)
Waar: Kamera Express Barendrecht

 

 

 

lijn

Reacties van bezoekers (via social media):

Adrie: Opvallende passie voor je mooie vak, erin houden, ik heb genoten, gewoon doorgaan.

Sebastiaan: Je deed het hartstikke goed. Veel van je geleerd.

Noraly: Het was zeker een succes! Was een goed verhaal. Je hebt me een hoop stof tot nadenken gegeven. Morgen maar meteen een editorial proberen te schieten, natuurlijk wel gewoon met mijn huis-tuin-en-keuken-model en de inhoud van zijn kast. Mocht je eens een set assistent te kort hebben in het weekend. Ik hou graag eens een reflectieschermpje omhoog. Lijkt me leuk om een shoot van jouw in real life bij te wonen.

Jessy: Je hebt het echt waanzinnig goed gedaan, dank je wel!

Sandra: Ik vond het super interessant! Dankjewel!

Rhodé: Ik vond het heel erg tof en leerzaam, dankjewel!

Manon: Je deed het super leuk! En het was erg leerzaam !

Mar: Heel leuk, leerzaam en interessant. Naast je vele info ook leuk om te horen en zien hoe je een shoot doet. Super ochtend gehad!! Dank je wel!!

Voor een impressie van mijn eerste lezing: