GALLERIES

    COMING SOON! Voorjaar 2020.
    Alle ins en outs voor
    de startende portret- en modefotograaf

    Al sinds kleins af aan is modefotografie een passie van Liselotte Fleur. Sinds haar afstuderen werkt zij keihard aan haar droom, en intussen heeft ze al een hoop toffe opdrachten van haar lijstje af kunnen strepen. Naast haar werk als fotograaf wil zij haar mede modefotografen een handje helpen. Daarom is ze druk in de weer met het schrijven van haar eerste boek met tips and tricks voor de startende modefotograaf.

    - And C Magazine

    In samenwerking met Uitgeverij SNOR.

    “Wat had ze graag gewild dat iemand zo’n boek had uitgebracht toen zij aan het begin van haar carriere stond. Een heleboel vragen en ervaringen rijker vertelt Liselotte je in haar boek alles wat je moet weten om aan de slag te gaan in het wereldje van de portret- en modefotografie. Om dit boek compleet te maken interviewt Liselotte Fleur verschillende mensen in de mode sector. Dit inspireert haar om de pagina’s te vullen.” – Meer lezen? Publicatie: And C Talent.

    Wat kan je verwachten?

    Wil jij ook weten hoe jij zelf op de markt zet als modefotograaf? En hoe jij je kan onderscheiden van alle andere fotografen die je volgt op Instagram? Dan is dit boek zeker iets voor jou!

    Het boek begint eerst met wat technische kennis en over het kiezen van de juiste apparatuur, daarna gaan we in over verschillende soorten opdrachten die je uit kan voeren als modefotograaf en lees je wat hier allemaal bij komt kijken. Ook staan er korte stukjes advies in van modellen, visagisten en stylisten wat zij verwachten van een fotograaf.

    Na de technische en algemene modefotografie kennis gaan we door met tips voor het aansturen van je model en gaan we ontdekken hoe jij jezelf als fotograaf op de mark zet! Ik kan nog niet teveel delen, maar het is in ieder geval duidelijk dat we alle aspecten zullen behandelen. Ideaal voor de fotografie student en startende modefotograaf!

    Publicatie

    Talkies Magazine

    ‘Modefotografie is al van jongs af aan mijn passie. Na mijn afstuderen aan de Kunstacademie in 2013 heb ik al voor vele mooie merken mogen werken, maar editorial shoots zoals deze die ik heb gemaakt voor Talkies blijven heel bijzonder om te doen. Op een fotogenieke locatie werken met een creatief team en een mooi paard, daar word ik nou blij van. Naast fotografie ben ik een boek aan het schrijven met alle tips en tricks voor de beginnende modefotograaf. Hier had ik zelf veel behoefte aan toen ik net begon, maar dit bestond nog niet. Nu wil ik graag mijn ervaring en kennisvan het vak delen en hiermee startende fotografen inspireren.’ - Juni 2019, Contributors Pagina

    Publicatie

    Zoom Magazine - September 2019
    "Liselotte fotografeert al meer dan de helft van haar leven, en wist al op hele jonge leeftijd dat zij mode- en portretfotograaf wilde worden. Ze volgde de studie fotografie aan de kunstacademie in Rotterdam, waar ze veel leerde over de conceptuele kant van het vak. Na haar afstuderen in 2013 heeft ze opdrachten gedaan voor vele grote merken, en legt ze de laatste hand aan haar eerste boek. Daarin helpt ze beginnend modefotografen op weg aan de hand van haar eigen ervaringen en geeft ze nuttige tips die ze eigenlijk zelf wel had willen hebben aan het begin van haar carrière. Voor updates kijk je op haar Instagramaccount @liselottefleur.“

    Wil je meer weten over dit boek of wil je graag meewerken en ideeën bespreken? Via Instagram deel ik regelmatig updates en per mail zal ik je zo snel mogelijk beantwoorden!

    Learn Everything About Fashion Photography
    Join my mailing list and receive a free download! In this little e-book I'll inspire you to get started as a fashion photographer.
    We respect your privacy. Read more: https://thefashioncamera.com/privacy-policy/