Makeup Travel Favorites

NL • Tijdens mijn verblijf in Los Angeles de afgelopen maanden heb ik een aantal van mijn make-up favorieten gefotografeerd, die ik vervolgens ben vergeten te posten, dus bij deze! Toen mijn passie voor modefotografie begon, werd ik ook steeds meer geïnteresseerd in makeup. Ik zal telkens hoe een model super mooi werd opgemaakt en wat dit deed voor de foto. De eerste 2/3 uur van de shoot kan ik naar het model blijven staren terwijl de visagist prachtige producten aanbrengt. Op deze manier heb ik heel veel makeup merken en technieken leren kennen. Ik vraag ook heel vaak welk product ze hebben gebruikt en op welke manier. Zo leer ik er zelf ook nog iets van! Het witte makeup tasje links op de foto gebruik alleen op reis, thuis stal ik mijn producten uit en berg ik alles netjes op in laatjes. In een makeup tasje wordt alles zo snel vies en dat vind ik zonde. Daarnaast vind ik mooie producten leuk om naar te kijken, dus die gebruik ik maar al te graag als decoratie :)
Dit artikel is gepubliceerd op veracamilla.nl

De kwasten voor mijn gezicht zijn van Sigma, voor mijn ogen van MAC en het wenkbrauwkwastje van Anastasia.

_MG_5453

Mijn perfecte foundation teint heb ik nog niet gevonden, dus ik mix altijd 2 verschillende foundations om de juiste kleur te krijgen. In LA heb ik een foundation van ELF gekocht omdat ik merkte dat mijn huid toch wat verkleurd is door de zon dus mijn eigen foundation werd te wit. De concealer die ik momenteel gebruik is van MAC en Anastasia.

_MG_5432

Mijn absolute favoriet is de Anastasia wenkbrauw poeder. Ik heb zowel de Soft Brown als de Medium Brown.

_MG_5471

Deze blush is momenteel mijn favoriet, de Desert Rose van MAC. De Hoola bronzer van Benefit gebruik ik ook al een hele tijd. De highligher Soft & Gentle van MAC is prachtig! Eigenlijk zou ik deze wat vaker op moeten doen.

_MG_5441

Mijn nieuwste aankoop in de Sephora in LA is deze Kat Von D Shade Light Eye palette die ik al heel graag wilde vanwege de mooie alledaagse matte tinten. Een goede toevoeging op mijn Naked Basics palette. Momenteel gebruik ik vaak een eyeliner pen of potlood maar ik wil dit meer afwisselen met oogschaduw looks.

_MG_5483

Ik ben verslaafd aan nude kleuren, zowel voor mijn ogen als op mijn lippen. Ik heb diverse MAC lipsticks die bijna allemaal dezelfde bruin/roze kleur hebben. Een ander goed merk voor lipstick vind ik Rimmel, deze blijven bij mij heel lang zitten.

_MG_5451

Een parfumfles vond ik te zwaar om mee te nemen dus ik heb in L.A. een roller van Wildfox gekocht tijdens het lanceringsfeestje van dit parfum, een leuke herinnering!

_MG_5474