GALLERIES

    The Fashion Camera Jewellery

    Limited edition, stijlvol en tijdloos.

    Gemaakt voor iedereen die net zo veel passie voor fotografie heeft als ik

    Als fotograaf heb ik een fascinatie voor alles wat met camera’s of fotografie te maken heeft, ik denk dat jij dit ook wel herkent? Tijdens mijn werk als modefotograaf zie ik altijd hoe belangrijk sieraden bij het model zijn om het plaatje echt compleet te maken. Mooie sieraden maken een outfit namelijk echt af. Ik draag zelf ook al van jongs af aan sieraden en een eigen lijn uitbrengen is een meisjesdroom die nu uit is gekomen!

    Al een hele tijd was ik op zoek naar toffe sieraden met een camera bedel, maar ik kon deze nooit vinden zonder dat deze er kinderlijk uit zagen. Zo is het idee ontstaan om zelf een ketting en armband te ontwerpen die elegant, minimalistisch en niet leeftijdsgebonden zijn. De kleur goud versterkt voor mij dit gevoel. Wie ga jij blij maken met deze sieraden? Of houd je ze voor jezelf? (Groot gelijk!).

    Wil jij ook deze mooie sieraden dragen?

    Materiaal

    Stainless steel in de kleur goud, ook wel roestvrij staal genoemd. Het voordeel van stainless steel is dat het heel sterk materiaal is, niet snel krast en erg mooi glimt. Daarnaast verkleurt stainless steel vrijwel niet. Het is ideaal voor de gevoelige huid, want dit materiaal is 100% allergie vrij. Stainless steel is een duurzaam materiaal wat ook erg lang mee gaat! Verder raad ik je aan de sieraden niet te vaak in het water (douche of zwembad) te dragen als je er zeker van wilt zijn dat deze zo lang mogelijk mooi blijven.

    Limited Edition

    Deze sieraden hebben een TFC (The Fashion Camera) logo. Er zijn maar een aantal stuks beschikbaar en omdat ik deze zelf heb ontworpen, zullen deze nergens anders verkrijgbaar zijn. Deze collectie is dus perfect voor jou als je graag unieke sieraden draagt!

    Het perfecte cadeau voor de stijlvolle fotograaf, of natuurlijk als cadeau voor jezelf om jouw successen te vieren!

    Q&A

    Q.

    Verkleuren de sieraden?

    A.
    Nee vrijwel niet, ze zijn gemaakt van stainless steel. Een materiaal dat lang zijn kleur zal behouden. Op dit materiaal zit namelijk een laagje chroom dat roest tegen houdt. Houd dus wel rekening met chloor (zwembadwater), parfum en zonnebrandcrème. Als je jouw sieraden af doet voor het douche en zwemmen, heb je heel veel plezier met jouw sieraden.

    Q.

    Mag ik nog retourneren als de maat niet goed is?

    A.
    De maten van de sieraden staan vermeld op deze site, je kan dus van te voren alles meten zodat je zeker weet dat de sieraden passen. Tip: meet jouw ketting en armband die je nu al draagt, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Retourneren mag binnen het retourtermijn van 14 dagen en indien ongebruikt, in nieuwstaat en originele verpakking. De retourkosten zijn voor jouw eigen rekening. In de Algemene Voorwaarden kan je het retourformulier downloaden.

    Q.

    Komen de sieraden nog terug op voorraad indien uitverkocht?

    A.
    Momenteel niet. Ik heb er juist voor gekozen om de sieraden in beperkte oplage te laten maken zodat deze uniek zijn. Wacht dus niet te lang!
    01
    -
    18