GALLERIES

    Nu Echt Te Koop – Het Handboek voor de Startende Modefotograaf!

    Eindelijk… Na een jaar lang hard werken en een fijne samenwerking de afgelopen maanden met Uitgeverij Snor en vormgeefster Balthazar Brands is het nu echt zover: mijn boek is te koop!

    Ik heb een speciale pagina aangemaakt waar ik alles details deel over mijn boek, ik raad je zeker aan om hier even te kijken. Zo ontdek je meteen of het boek ook voor jou interessant is: klik hier.

    Ik ben heel blij dat ik nu alle antwoorden kan delen van de vele vragen die ik altijd ontvang van startende modefotografen!

    Hieronder is de korte promotie video te bekijken die mijn vriend Eric van Vuuren voor mij gemaakt heeft:

    Het boek wordt verkocht in veel winkels en webwinkels, welke dit exact zijn deel ik hier. Ik zou het heel erg waarderen wanneer jij het boek via mij aanschaft. Als je het leuk vindt, schrijf ik er ook een persoonlijk stukje voor jou in en ontvang je vijf van mijn presets helemaal gratis! Check de product pagina voor de details.

    Ik ben nu natuurlijk super benieuwd naar jouw reactie. Deel je foto van het boek op Instagram met mijn tag @liselottefleur en #thefashioncamerabook zodat ik je kan reposten en we in contact kunnen komen.

    Nu is het aan jou om de volgende stap de maken als modefotograaf, let’s do it!

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    Liselotte Fleur
    ×
    04/03/2020

    READ COMMENTS -

    1 COMMENT

    Beautiful Post! I really enjoyed reading this post. Thanks for sharing wonderful post. https://www.tshirtideal.ca/

    LEAVE A COMMENT