GALLERIES

    Het Allerbeste Van HP/De Tijd Expo

    Vanochtend ontving ik een mailtje met een hele leuke link. Toen ik er op klikte ontdekte ik namelijk dat ik bij de beste 15 behoor van meer dan tweehonderd kunstenaars die HP/De Tijd Expo heeft gepubliceerd. Twee jaar geleden werd mijn werk hier gepubliceerd. Daarna zat ik bij de Beste van 2014 en nu bij het het allerbeste van alle jaren, wat een eer! Auteur Nick Muller van HP/De Tijd schreef deze prachtige woorden over mijn werk:

    Na bijna tweehonderd edities komt er een einde aan HP/De Tijd Expo. Maar niet voordat de samensteller terugblikt op de vijftien meest in het oog springende kunstwerken die hij de afgelopen jaren heeft geplaatst.

    “Als ik een lijst moest maken van meest getalenteerde modefotografen van Nederland, zou Liselotte Fleur (1991) uit Rotterdam daarin zeker niet ontbreken. Liselotte Fleur heeft een heel scherpe blik voor esthetiek. Geen detail ontsnapt aan haar aandacht. Ze weet bij elke afzonderlijke foto weer hoe ze licht en ruimte optimaal kan benutten. Daarnaast zijn de modellen geen ‘objecten’ die kleding showen, zoals vaak gebeurt in de modefotografie, maar eerder een verlengstuk ván die kleren. Alles klopt tot in de puntjes. Leo Tolstoj schreef eens: ‘Perfectie is niet haalbaar. Daarom eisen we ze van anderen.’ Liselotte Fleur voorziet in die behoefte.”

    bron: www.hpdetijd.nl/2016-06-02/het-allerbeste-van-hpde-tijd-expo/

    Bedankt Nick!

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    Liselotte Fleur
    ×
    02/06/2016

    READ COMMENTS -

    2 COMMENTS

    Super tof! Gefeliciteerd.

    Liselotte Fleur · The Fashion Camera

    Dankje Laura!

    LEAVE A COMMENT