GALLERIES

    Happy Friday

    NL • Deze maand heb ik besloten even wat minder shoots te doen en te kijken welke kant ik nu echt op wil gaan. Na een drukke periode van shoots en mijn periode bij Chapter Friday is het altijd fijn om alles weer even op een rijtje te zetten en wat andere klusjes af te maken. Zo heb ik nu ook meer tijd voor mijn blog en ben ik hele leuke plannen aan het maken voor de komende tijd! (Lone Wolf Magazine, Blog Fair, Los Angeles, Puglia)

    Een tijdje werd ik gevraagd om een editorial te schieten voor Lone Wolf Magazine, een heel tof internationaal magazine, hier ben ik zo blij mee! Eind mei gaan we de shoot uitwerken met een goed team. Het liefste zie ik mijn werk geprint in magazines, dus ik kijk hier erg naar uit. Het laatste weekend van mei zit ook al vol gepland, op zaterdag fotografeer ik de bruiloft van mijn nicht. Vorig jaar trouwde mijn neef waar ik ook had gefotografeerd en dat was zo’n mooie dag! Ik wil niet verder gaan in dit genre maar eens in de zoveel tijd vind ik het bijzonder om deze belangrijke dag vast te leggen. Zeker van mensen die ik zo goed ken, dat maakt het heel speciaal. De dag daarna ben ik gevraagd om voor Olympus een live Q&A over fotografie te doen op het podium van de Blog Fair in Amsterdam. Heel spannend! Daarna (of daarvoor, het exacte programma moet ik nog horen) maak ik foto’s van de bezoekers bij de Olympus stand. Het lijkt mij super om alle bloggers te ontmoeten. Ben jij er ook bij?

    En last but absolutely not least, ik ga zeer waarschijnlijk voor 2,5 maand naar Los Angeles! Ik kan het nog haast niet geloven, maar deze droom lijkt nu eindelijk uit te komen! 8 Jaar geleden, ik was toen 15, heb ik via de fotografie site flickr.com een meisje van mijn leeftijd leren kennen die in LA woont en ik vond haar foto’s en die omgeving zo indrukwekkend. We hebben sinds die tijd af en toe contact gehad en later via Facebook elkaar gevolgd. Nu gaat zij in september backpacken in Europa en is haar kamer leeg, waardoor ik haar kamer kan huren voor die periode. Ideaal! Ik heb mijn paspoort al aangevraagd, en ben nu eigenlijk aan het wachten tot zij haar tickets heeft geboekt, zodat ik weet dat alles zeker is. Als het dus allemaal doorgaat ga ik een week eerder zodat we elkaar kunnen ontmoeten en laat zij mij van de stad zien. Ook als zij terug komt blijf ik wat langer om alles af te sluiten en haar ervaring in Europa te horen. Ik kan niet wachten tot het moment dat ik de tickets kan boeken! Als ik daar ben ik wil daar langs modellenbureau’s en kijken of ik in contact kan komen met stylisten en visagisten. Daarnaast wil ik ook andere steden en de natuurgebieden zien in Californië. Nu al zin in :)

    Eerst ga ik in juli nog twee weken naar Bari, in Puglia, dat is de hak van Italië en ziet er echt prachtig uit (op foto’s, want ik ben er nooit geweest haha). 3 Jaar geleden heb ik voor 7 maanden in Italië (Milaan en Perugia) gezeten voor mijn studie, dus gelukkig versta ik de prachtige taal nog.

    Dit zijn voor mij erg leuke dingen om naar toe te werken de komende tijd!

    lflf lf lf

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    Liselotte Fleur
    ×
    24/04/2015

    READ COMMENTS -

    6 COMMENTS

    Great post! I love your shoes, where are they from? :) x

    Liselotte Fleur · The Fashion Camera

    Thanks, they are from Zara!

    Super leuke outfit en foto’s! Echt heel leuk dat mag samenwerken met Lone wolf magazine! X

    http://melisa-demir.blogspot.nl

    Liselotte Fleur · The Fashion Camera

    Leuk om te horen!

    Je gaat een mooie periode tegemoet. Zo zie je maar weer hoe handig je netwerk kan zijn.
    Ga je een diary bijhouden als je in LA bent? Zou tof zijn.

    X

    Liselotte Fleur · The Fashion Camera

    Je weet inderdaad nooit hoe het loopt! En als het doorgaat ga ik zeker een LA Diary bijhouden! Ben al wat plannetjes aan het maken haha. Mag ik vragen hoe je ooit op mijn blog bent gekomen? Leuk om altijd je reacties te lezen! X

    LEAVE A COMMENT