GALLERIES

    Wow, Genomineerd VIVA 400 ‘Creatieven’

    Wat een eer om genomineerd te zijn in de categorie ‘Creatieven’ van de jaarlijkse VIVA 400 Award!

    Ik ben ontzettend blij dat ik niet alleen kan genieten van het fotograferen zelf, maar ook anderen kan inspireren door het delen van mijn tips en ervaringen op mijn blog. En nog veel toffer, in het voorjaar 2020 verschijnt mijn eerste boek in de winkels, waarbij ik echt alles deel over modefotografie! Je mag stemmen, en ik zou het zeker waarderen, maar ik vind deze nominatie al heel fijn want er staan ook aardig wat grote namen in deze categorie..

    www.viva.nl/viva400/creatieven/

    “Als modefotograaf wordt Liselotte Fleur geïnspireerd door de zoektocht naar perfectie en imperfectie. Ze schrijft momenteel een boek waarin ze startende fotografen de motivatie en tools geeft om aan de slag te kunnen gaan. Daarnaast deelt Liselotte via haar blog thefashioncamera.com tips en behind the scenes verhalen waarmee ze jonge fotografen inspireert om verder te komen.”

    Op deze foto’s waarbij we de camera van de iPhone11 Pro Max hebben getest, draag ik mijn nieuwe outfit uit de samenwerking met Sacha & NAKD. De stoere western Sacha laarsjes vond ik een toffe combinatie met deze zwarte blazer jurk van NAKD. Wist je al dat deze merken een win actie hebben waarbij je mooie prijzen kan winnen? Check even deze link: www.sacha.nl/win/. In mijn hand heb ik trouwens de Leica CL analoge camera, binnenkort zal ik de resultaten daar van delen!

    (in samenwerking met Sacha Schoenen)

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    Liselotte Fleur
    ×
    02/11/2019

    READ COMMENTS -

    0 COMMENTS

    LEAVE A COMMENT