GALLERIES

    Fotostudio Rotterdam

    Sinds 1 februari 2016 ben ik de eigenaar van deze fijne werkplek en fotostudio in het centrum van Rotterdam. Ook al ben ik fan van het fotograferen op locatie, ik kan ook erg genieten van het werken in een studio. Daarnaast is het ook juist de afwisseling die belangrijk is in mijn werk. Dit zorgt namelijk voor genoeg inspiratie. Naast de commerciële shoots en mode shoots, bied ik ook (na heel veel verzoekjes) fotosessies aan voor familie’s en vrienden, maar ook voor bloggers en modellen. Ik kijk er erg naar uit om met jullie samen te werken! Hieronder vind je alle informatie over de locatie, het adres en de faciliteiten.

    line

    f
    In de studio zijn grote ramen en een hoog plafond waardoor we genoeg ruimte en licht hebben om er met een professioneel team, een familie of een vriendengroepje een gezellige shoot van te maken. Omdat we op de derde verdieping zitten, hebben we een mooi uitzicht op de stad waar je ook de Euromast kan zien. Ik heb een ruimte gecreëerd voor de visagie, hier kan de visagist of jijzelf een mooie make-up aanbrengen en het haar in model brengen, deze tafel staat naast het raam zodat er genoeg licht is en in de spiegels zie je direct het resultaat. Ook is er een zithoek waar je even kunt wachten/zitten en kan genieten van een kopje koffie of thee terwijl je een magazine leest. Naast de basic kleuren wit en grijs als achtergrond, beschik ik ook over beige, donkerrood, lichtblauw, lichtpaars en lichtgroen. Speciale verzoeken zijn mogelijk en de collectie van achtergrondpapier wordt zo nu en dan ook aangevuld. Naast het fotogedeelte is er ruimte voor de stylist, er is een kledingrek en een tafeltje om de kleding en accessoires uit te stallen. Voor het model hangt een warme badjas klaar die ze tussen de shots door aan kan doen. Beneden in het gebouw bevindt zich een wastafel en het toilet. Er is geen lift in het gebouw, dit oude Rotterdamse pand is vroeger een school geweest en in elk lokaal zitten nu ondernemers en kunstenaars.

    b
    Optie 1: Betaald parkeren tegen centrum tarief (€0,50-, per 12 minuten) voor de deur.

    Optie 2: In een parkeergarage met korting: wanneer je bij Parkeergarage Lijnbaan online van te voren een Day Trip Parking boekt, kost een gehele dag parkeren maar €12,50-, (maandag t/m donderdag) of €15-, (vrijdag t/m zondag). Wanneer je niet online boekt kost het €30-, dus vergeet dit niet! Vervolgens is het 10 minuten (750m) lopen naar de studio.

    Optie 3: De goedkoopste optie. Ook is het mogelijk om te parkeren bij P+R Transferium Kralingse Zoom. Dit ligt direct aan de rijksweg A16, afslag 26. Wanneer je verder reist met het openbaar vervoer kan je met behulp van jouw OV-chipkaart parkeren voor slechts €2,- op P+R Kralingse Zoom. Vervolgens stap je op de metro A, B of C richting Schiedam Centrum of de Akkers. Je stapt uit bij metrohalte Beurs en hier stap je over op metro D of E richting De Akkers of Slinge. De eerste halte is Leuvehaven en hier stap je uit. Het is nog maar 200 meter lopen. Op de hoek aan de rechterkant is nr. 163 met een blauw-witte deur! Bel of app mij even zodat ik de deur open kan doen. Dit bij elkaar duurt ongeveer een 15-20 minuten.

    r
    Met het openbaar vervoer vanaf Rotterdam Centraal, dit duurt slechts 5 minuten! Loop vanaf de trein naar het metrostation. Neem hier metro D of E richting De Akkers of Slinge en de 3 halte is Leuvehaven. Neem de uitgang richting Vasteland. Ga vervolgens meteen naar rechts de helling af. Volg de weg naar rechts tot je 2 Heineken borden ziet hangen en het straatbordje ‘Baan’. Ga hier naar rechts, weer de helling af. Daarna gelijk naar links richting de restafval containers en op de hoek aan de rechterkant is nr. 163 met een blauw-witte deur! Bel of app mij even zodat ik de deur open kan doen.

    lfstudiokaart

    a
    Baan 163
    3011 CA Rotterdam
    Bij aankomst mij bellen op 0643917571.

    i
    info@liselottefleur.com

    line
    fotostudio rotterdam portretFoto-impressie van de ruimte.

    thefashioncamera-12

    studio LF studio LF thefashioncamera-19 thefashioncamera-7 thefashioncamera-6 thefashioncamera-8 thefashioncamera-9   studio LF

    line

    Learn Everything About Fashion Photography
    Join my mailing list and receive a free download! In this little e-book I'll inspire you to get started as a fashion photographer.
    We respect your privacy. Read more: https://thefashioncamera.com/privacy-policy/