GALLERIES

    En Wat Vinden de Lezers van het Boek The Fashion Camera?

    Wat was dat spannend, nadat de eerste boeken werden verstuurd afgelopen week was het natuurlijk wachten op de eerste reacties. Viel het boek wel in de smaak? Ik had hier zo lang aan gewerkt en was zo benieuwd wat de lezers er van zouden vinden! Gelukkig stroomde mijn inbox op Instagram en mijn mail direct vol met positieve reacties. Wat was ik opgelucht! Ook was ik blij verrast met alle leuke foto’s op Instagram stories die gedeeld werden. Deze zijn allemaal terug te zien in mijn Stories Highlights.

    Via bol.com kunnen lezers hun review delen, en op dit moment heb ik onderste reviews mogen ontvangen. Wat een mooie woorden! Mocht je nog twijfelen om het boek aan te schaffen, dan is het waarschijnlijk fijn om te lezen wat andere fotografen/lezers er van vinden!

    Ook benieuwd geworden naar het boek en ben jij klaar om beter te worden als modefotograaf?

    Klik hier om meer te weten te komen en het boek aan te schaffen via mijn webshop!

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    Liselotte Fleur
    ×
    13/03/2020

    READ COMMENTS -

    0 COMMENTS

    LEAVE A COMMENT