GALLERIES

    New Backdrops And Boom Light Stand

    NL • Een tijdje terug bezocht ik Kamera Express in Rotterdam. Het werd tijd om eindelijk eens een boomarm statief aan te schaffen voor mijn grote Profoto Octabox die een diameter heeft van 150cm. Daar hoort dus ook een zeer sterk statief bij! Mijn keuze is gevallen op de Manfrotto 085BS Light Boom. Ook moest ik nog mijn donkergrijze achtergrond rol vervangen omdat de oude echt aan zijn einde is na een aantal jaren gebruik. Daarnaast was ik ook nog op zoek naar een lichtgrijze rol. Die heb ik gevonden, wat een prachtige kleur! Die rol is te zien op deze foto’s. De komende shoots zal ik deze achtergronden zeker gaan gebruiken. Ik ben erg benieuwd hoe het allemaal bevalt!

    Studio LF

    studio LF
    studio LF studio LF

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    Liselotte Fleur
    ×
    02/03/2016

    READ COMMENTS -

    0 COMMENTS

    LEAVE A COMMENT