GALLERIES

    Misschien weet jij heel goed hoe je camera werkt maar heb je geen idee hoe je jouw website en social media goed inzet om klanten binnen te halen. Of wil je juist je camera beter leren kennen en vragen stellen over technieken en het investeren in nieuw apparatuur. Of heb jij het fotograferen wel onder de knie maar heb je geen idee wat je moet met doen met jouw branding en marketing strategie? Ik ben er om jou te helpen, deze 1-op-1 sessie is ideaal als je liever persoonlijk contact hebt zodat je sneller kan groeien en nu echt een stok achter de deur hebt om daadwerkelijk aan de slag te gaan.

    FOTOGRAFIE

    Laat aan mij weten wat jij wilt leren over fotografie.

    Bijvoorbeeld:

    • Camera instellingen begrijpen
    • Ontwikkelen van jouw eigen stijl
    • Welke lenzen zijn voor jou geschikt
    • Een fijne workflow ontwikkelen
    • Het organiseren van shoots
    • In contact komen met teams en modellen

    PERSONAL BRANDING & MARKETING

    Laat aan mij weten wat jij wilt leren over het creëren van jouw eigen merk.

    Bijvoorbeeld:

    • Jouw website optimaal inrichten
    • Je portfolio opnieuw inrichten
    • Wat deel je op social media
    • Ideale klant benoemen
    • E-mail pitch opzetten
    • Jezelf in de markt zetten
    • Jouw prijs bepalen

    EENMALIG OF LANGDURIG TRAJECT

    We beginnen altijd met een eenmalige sessie. Mocht jij liever gedurende een langere periode willen samenwerken, dan overleggen we samen of we een traject aangaan voor een aantal weken of maanden.

    ONLINE 1-OP-1 MENTOR SESSIE VAN ONGEVEER 1 UUR.

    JOUW INVESTERING: NU TIJDELIJK €149 EXCL. BTW. (normaal €249)

    De mentorsessies zijn momenteel online, dit gaat via Zoom. De online sessie duurt ongeveer 1 uur en van tevoren vul je een vragenlijst in zodat we allebei goed voorbereid het gesprek in gaan. We bespreken via mail het tijdstip en de datum van deze sessie. Alles is dus helemaal aangepast aan jouw wensen en behoefte als beginnend fotograaf! Mocht je voorkeur hebben voor een real life mentorsessie, neem dan ook even contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

    Enthousiast geworden?

    Het kan zijn dat deze mentor sessie niet voor iedereen geschikt is, daarom wil ik graag eerst weten wie jij bent, wat je doet, wat je van mij verwacht en wat je doelen zijn. Aan de hand hiervan bekijk ik of ik jou daadwerkelijk kan ondersteunen om verder te komen! Deel ook jouw website en Instagram zodat ik alvast naar jouw werk kan kijken. Hierdoor weten we allebei zeker dat we blij zijn met het resultaat achteraf.

    Als je liever een mail stuurt in plaats van dit formulier gebruikt, kan dat naar info@liselottefleur.com met als titel: Mentor Sessie

    Review - Wat vonden zij van de mentorsessie?

    Hylke G.

    ‘’Ik volg Liselotte al een langere tijd op Instagram en ik vind haar echt een mooi voorbeeld. Haar fotografie, maar ook de manier hoe zij zich uit op social media. Toen ze op Instagram aankondigde dat ze een boek ging uitbrengen was ik gelijk enthousiast, dus die had ik meteen gekocht.

    Nu we in deze coronacrisis zitten, wilde ik juist niet stil zitten, maar werken aan mijn bedrijf. Ik ben in mei dit jaar al weer 7 jaar zzp’er, en het is al even geleden dat ik ben afgestudeerd. Het werd tijd om weer nieuwe dingen te leren. En dat kon heel fijn bij Liselotte!

    Ze bood een mentorsessie aan. Deze heb ik geboekt en geen spijt ervan gehad! Het was fijn om te brainstormen over deze crisis maar ook de zakelijke aspecten van ons werk als fotograaf. Van tevoren had ik een aantal vragen ingevuld over waar ik tegen aanloop. Ze heeft deze goed behandeld tijdens de sessie. Zo kreeg ik veel tips voor social media maar ook over algemene voorwaarden. Ik heb gelijk nieuwe inspiratie gekregen na deze sessie en ben ook gelijk aan de slag gegaan met haar tips voor Instagram.

    Ze neemt de tijd voor je tijdens deze sessie en legt alles goed en duidelijk uit. Ik heb veel mee geschreven zodat ik alles rustig uit kan werken. Ik zeg een AANRADER! Niet alleen haar boek, maar ook om even de sparren over je bedrijf met deze mentorsessie.‘’